Benzersiz Türkçe rap şarkısı nasıl yazılır


Benzersiz bir rap şarkısı yazmak için öncelikle bir konu belirlemeniz gerekiyor.Şarkı sözleri herhangi bir türde çok önemlidir,ancak güçlü bir rap şarkısı oluşturmak söz konusu olduğunda belki de en önemlisidir.

Neyse ki,hemen hemen herkesin rap yazarken harika olabilmesi için adım adım bir rehber oluşturulmuş.Harika bir rap şarkısını neyin yaptığını,rap müziğin nasıl yapılacağını ve aşağıda birkaç yararlı ipucunu ele alacağız.

İyi Bir Rap Şarkısını Ne Yapar?
Bir rap şarkısının nasıl yazılacağını anlamak için,önce çekici bir rap şarkısını neyin yaptığına bir göz atmamız gerekir. İşte tüm parçalarınıza dahil etmek isteyeceğiniz müzik endüstrisi standardı öğelerden bazıları: 

Hikaye 
Hip hop müziği ve rap müzik"doğruyu söylemeyi"kapsar.Birçok yönden,bu türler diğerlerinden daha savunmasız olabilir, çünkü aslında hikayeyi ilk sıraya koyuyorsunuz.şarkı yapısı tipik olarak nispeten basittir,ancak rap şarkı yazma süreci büyük ölçüde konuşmacının hikayesine bağlıdır.Eve çarpan rap şarkıları yazmak için,dinleyicinin size inanması gerekir.Her şey bir hikayeden kaynaklanıyor.


Akmak
Rap şarkıları,akışa diğer müzik türlerinden daha fazla bağlıdır.Hepsi kendi tarzınızın akılda kalıcı ve benzersiz olması gerekmez,ancak kadansınızın titizlikle hazırlanması gerekir,her şarkı sözü tam olarak istediğiniz gibi ritme çarpar.Vokal dağıtım uygulaması bir zorunluluktur,çünkü rap müziğin çoğu ifadeniz üzerine kuruludur.

Lirik Stil
Rap ve hip hop dizeleri yazarken,birçok edebi araç kullanmanız gerekir. Kafiyenin yanı sıra,çift entendres,deyimler,metaforlar vb.İçermek bir rap şarkısını gerçekten etkili kılar.Harika bir rapçi,akıllı kelime oyununun kişisel deneyiminin dinleyicilerle daha güçlü bir düzeyde bağlantı kurmasına yardımcı olacağını bilir.

Dövmek
Bir rap şarkısının nasıl yazılacağına gelince, rap ayetlerine ve harika bir ritme ihtiyacınız var.Ayetler önce gelirken,üretimin gücünü küçümsemeyin! Güçlü bir ritim,bir rap ayetini ana akım başarıya kolayca taşıyabilir, çünkü kulağa hoş geliyor.Çevrimiçi olarak bir ritim kiralayabilirsiniz veya kendi ritimlerinizi nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Umarım bu bilgiler işinize yarar.
Daha fazla bilgi:1. emastered.com

Post a Comment

kuvvetmiraj

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript devre dışı bırakTüm Widget See için lütfen JavaScript'i etkinleştirin